Wie ben ik?

Mijn naam is Harm Wijnalda. Ik woon in het Noorden van het land, ben getrouwd en vader van vier kinderen.

Ik houd heel erg van bezig zijn met mensen en ze te helpen groeien in hun eigen kracht. Dat was al zo in mijn vakantiebaan als groepsleider in een boekenmagazijn. En later kwam dat ook terug in mijn werk als HBO-docent. Het is dat aspect dat mij aanspreekt in het werk als psycholoog en als predikant, en ook als supervisor en coach. Hoe kan ik de ander zo helpen dat hij of zij er sterker van wordt?

In mijn stijl van begeleiden vraag ik meer dan dat ik antwoorden geef. Ik geloof in de eigen kracht van mensen om hun leven op een positieve manier vorm te geven. Ik ben ervan overtuigd dat de antwoorden die jezelf ontdekt krachtiger zijn dan de antwoorden die ik je voorzeg. Als ik kennis of inzicht deel, zal dat ook altijd in het teken staan van jou helpen in het eigen proces van kracht ontdekken.

De eigen kracht van mensen kan best verborgen zijn. Soms door de omstandigheden, soms door opvoeding of aangeleerde gewoontes, soms door het omgaan met stressgevers. Door genuanceerd te luisteren zoek ik samen met jou waar voor jou eventuele blokkades liggen.

 

De bron voor mijn eigen kracht vind ik op spiritueel niveau in God die met zijn Heilige Geest krachtig in mensen werkt. Mijn geloof in de God van de Bijbel is mijn drive om liefde na te streven en goed te doen voor mensen (en dieren en natuur).

Ik denk dat ieder mens een spirituele bron voor kracht heeft. Misschien is die voor jou wel anders dan die voor mij. Misschien heb je niet eens woorden om je bron te benoemen. Dat kan en is helemaal niet erg. Voor mij geeft dat geen enkele verhindering om samen een mooi traject in te gaan.

Ik houd van het leveren van kwaliteit. Om dat te waarborgen ben ik geregistreerd als supervisor en coach bij de LVSC en als Psycholoog NIP. Dat betekent ook dat de ethische codes van deze beroepsverenigingen voor mijn handelen van toepassing zijn.

Neem contact op

Zoek je begeleiding om jezelf verder te ontwikkelen? Neem vrijblijvend contact met me op. Een kennismaking kost je niks. Ook als je vragen hebt, kun je dit formulier gebruiken.

Hooilandseweg 84
9983 PG Roodeschool
 
06 14395469
info@harmwijnalda.nl

Telefoonnummer

06 14395469

Emailadres

info@harmwijnalda.nl